barbati gay

Speed dating, o noua forma de a intalni barbati gay

O modalitate noua si amuzanta este de a intalni barbati gay prin intermediul speed dating intr-un singur loc, ceea ce poate chiar sa va aduca sufletul pereche. Aceasta noua modalitate de intalnire a persoanelor este foarte frecventa in cazul homosexualilor din alte parti ale lumii.

Speed dating-ul a devenit la moda, dar stiti cu adevarat ce este si cum functioneaza?

Sa incepem cu sensul termenului de speed dating. Pentru aceia dintre voi care nu au o experienta foarte buna in domeniul intalnirilor sau nu au auzit despre acest lucru, intelesul este simplu. Astazi vorbim despre aceasta noua modalitate de a gasi un partener, un prieten sau oricum vreti sa-l numiti.

Ce este? Ei bine, pe scurt, putem spune ca este un sistem bazat pe “cunoasteti o multime de persoane intr-un timp scurt si vedeti daca aveti noroc”. Aceste evenimente au loc intr-un singur spatiu (de obicei un bar) cu o serie de mese cu doua scaune. La fiecare masa exista o femeie/barbat care asteapta, iar scaunul liber este rezervat barbatilor. Pentru ca toti sa se cunoasca, fiecare barbat va trece pe la diferite mese intr-o intalnire rapida (speed dating) care dureaza intre 5 si 10 minute.

Speed dating este mai mult decat o intalnire pe nevazute. La o intalnire speed dating cu barbati gay puteti intalni mai mult de o persoana. De asemenea, in acest tip de intalnire aveti un moment specific cu fiecare barbat pe care il veti intalni.

Trebuie, de asemenea, sa subliniem faptul ca aceste intalniri cu barbati gay sunt organizate de companii profesionale care vor conecta persoane care impartasesc hobby-uri, pasiuni si pot avea aceleasi preocupari ca si dumneavoastra.

Și din cauza faptul ca gasirea sufletului pereche nu este usoara, aceasta noua forma de flirturi triumfa, pentru ca ofera ocazia de a intalni multi barbati gay singuri intr-un timp scurt.

 

 

Leave a Reply