Ocazii festive unde poți folosi lampioane.

Dacă nu ați avut ocazia să participați la marele și cunoscutul Festival al Lampioanelor din China, cel mai probabil ați văzut fotografii sau videoclipuri care v-au impresionat. Renumitele lampioane apărute în țările asiatice, au reușit să pătrundă și la noi în țară, fiind imediat apreciate pentru atmosfera unică pe care o creează. În general acestea sunt folosite mai des la nunți, deoarece te duc cu gândul la un tablou romantic și intim. Însă lucrul cel mai frumos este că poți folosi lampioane ori de câte ori vrei să marchezi un moment special în viața ta.

lampioane zburătoare

Semnificația acestor lampioane păstrează o lungă tradiție în ciuda timpului. Apărute acum mii de ani, ele erau folosite pentru a comunica pe timp de război, deși inițial au fost utilizate cu acest scop, mai apoi simbolistica a fost ceva mai diferită. Lampioanele marcau legătura dintre lumea de aici și lumea de dincolo, semnifică lumina la un nou început de drum și îndeplinesc dorințelor celor care le lansează. Tocmai datorită acestei frumoase semnificații, veți observa că se folosesc lampioane la diverse ocazii festive. Nu doar atmosfera de poveste creată de sutele de ”stele” aruncate pe cer este specială, ci și faptul că tocmai tu ești cel care contribuie la conturarea acestei povești. Fără tine nu s-ar putea completa perfect fila din poveste. În momentul lansării de lampioane îți poți pune o dorință sau să meditezi asupra unui lucru frumos din viața ta și vei simți cum te învăluie o stare de bine. Pentru că reușesc să se facă plăcute de toate persoanele, aceste lampioane sunt alegerea ideală dacă dorești să impresionezi invitații la un anumit eveniment.

lampioane

Poți achiziționa mai multe tipuri de lampioane în funcție de cadrul în care vrei să le folosești. Deși oamenii sunt obișnuiți cu lampioanele zburătoare, care necesită un loc special ales, să fie noapte, să ai la îndemână ceva cu care să le aprinzi și apoi să le lansezi, există și alte moduri în care poți folosi lampioanele fără a avea la ”îndemână” acești factori. De exemplu, poți folosi lampioane decorative, colorate sau nu, pe care să le agăți într-un spațiu închis, la o petrecere și de ce nu la o nuntă în aer liber. Vor da un aer modern, chic, cu totul diferit. Să nu uităm și de lampioanele plutitoare care sunt perfecte pentru o nuntă la mare sau în preajma lacului. Veți avea parte de niște fotografii de nuntă absolut superbe, desprinse parcă din filele unui basm. 

lampioane nuntă

Avantajul este că nu trebuie să așteptați un anumit eveniment pentru a lansa un lampion sau a avea ocazia să le admirați, puteți achiziționa chiar voi online ce modele de lampioane doriți și să le folosiți într-o ocazie deosebită. Spre exemplu, de Ziua Îndrăgostiților, lansarea unui lampion în forma de inimioară împreună cu partenerul, va reuși să creeze o amintire de neuitat. Pe de altă parte, pentru zilele de naștere, există lampioane personalizate cu mesajul ”la mulți ani” sau cu diferite urări, care vor da ocazia invitaților să vă transmită gândurile bune.

Leave a Reply