intalnire

Greseli pe care ar trebui sa le evitati la prima intalnire

Prima intalnire poate fi intotdeauna dificila pentru ca pentru prima data sunteti singur cu o persoana pe care o considerati interesanta pentru a avea o relatie romantica. Succesul acestei prime intalniri nu garanteaza ca relatia pe viitor va avea succes, dar, un esec la prima intalnire va insemna cu siguranta ca nu va exista nici un viitor sentimental cu acea persoana. De aceea, probabil, multi tind sa se concentreze mai mult pe evitarea esecului decat pe incercarea de a garanta succesul.

Desigur, este ceva ce ati asteptat ceva timp si de cateva zile aveti indoieli cu privire despre cum sa va comportati, cum sa va imbracati, ce subiecte sa discutati si ce sa evitati la prima intalnire cu acea persoana care va place atat de mult. De aceea va oferim cateva trucuri pentru a evita un esec la prima intalnire.

Disperarea in cautarea dragostei cauzeaza adesea o imagine negativa si, la randul ei, genereaza respingere. Incercati sa va respectati ritmurile si pe cele ale celeilalte persoane. Este bine sa generati dorinta prin mister si o anumita distanta. Este posibil ca, daca va sti totul despre voi la prima intalnire, nu mai primiti o a doua intalnire din cauza lipsei de interes. Nu faceti lucrurile nici grele nici usoare.

In nici un caz nu mentionati cuvantul “casatorie”. Este dovedit faptul ca mentionarea acestui cuvant in orice context in timpul primei intalniri este de obicei interpretat negativ de partener.

Fiti autentici. Nu incercati sa impresionati posibilul partener cu povesti sau minciuni. Daca v-ati intalnit pe un site de dating pe internet, atunci este normal sa fi vorbit deja si sa stiti cate ceva despre personalitatea celuilalt. Acest lucru va face lucrurile si mai complicate pentru voi daca nu doriti sa fiti voi insiva.

Conversatia trebuie sa curga de ambele parti, evitand greseala de a transforma intalnirea intr-un monolog al dvs. Puneti intrebari pentru a afla mai multe despre gusturile si personalitatea partenerului, astfel incat sa obtineti informatii valoroase.

Leave a Reply