balsam

Cum sa aplici corect balsamul pe par – greseli de evitat

Aplicarea balsamului de par poate parea o sarcina destul de simpla pentru par, dar veti fi surprinsi sa aflati cate femei fac acest lucru gresit si chiar o sa fiti surprinse daca descoperiti anumite practici de spalare a parului pe care si dvs. le puteti face gresit. Acest ghid va va ajuta sa identificati diferitele tipuri de produse de ingrijire a parului si tipurile de par pentru care acestea sunt cele mai potrivite, impreuna cu instructiuni pas cu pas privind aplicarea balsamului dupa sampon.

Cand vine vorba de ingrijirea parului, se presupune ca stiti cum sa va spalati parul in mod corect. La urma urmei, ati efectuat aceasta sarcina simpla de ingrijire a parului toata viata! Dar, ati fi surprinsi sa stiti ca lipsa unui pas aparent mic in timpul spalarii parului, cum ar fi aplicarea de balsam, poate face diferenta pentru sanatatea parului.

Folosind un balsam si folosindu-l in mod corect, mentine sanatatea parului.

Pasul 1: Alegeti balsamul corect

La fel ca o manusa care nu se potriveste tuturor dimensiunilor, un balsam nu este potrivit pentru toate tipurile de par. Trebuie sa identificati exact ceea ce aveti nevoie pentru par si apoi sa-l folositi in mod regulat pentru a vedea rezultatele dorite.

PASUL 2: Cunoasteti de unde trebuie sa incepeti

O greseala obisnuita facuta cu balsamul, este locul unde il aplicati. Aplicarea gresita poate determina scalpul sa devina gras foarte repede. Varfurile parului dvs. au nevoie de hrana pe care o furnizeaza un balsam in locul scalpului dvs., asa ca incepeti de la varfuri pe toata lungimea. Nu aplicati balsam pe scalp deloc!

PASUL 3: Lasati-l timp de 2-3 minute

Nu este suficient sa aplicati balsam in par, ceea ce este mai important, este nu numai locul unde il aplicati, ci si cat timp il lasati, pentru ca acesta sa poata functiona pentru parul dumneavoastra. Stoarceti toata apa in exces din par inainte de a incepe sa aplicati balsamul, apoi lasati-l timp de aproximativ 2-3 minute.

PASUL 4: Fiti consistenta

La fel ca o dieta sau un exercitiu, rezultatele vor aparea numai daca faceti ceva consecvent. Deci, daca doriti sa aveti un par sanatos, aplicati balsam dupa fiecare spalare. Doar dupa o utilizare obisnuita veti vedea avantajele utilizarii unui balsam si veti vedea rezultatul pe care l-ati dorit.

Leave a Reply