chat

Cum sa abordezi o fata pe chat

Chatul cu femeile este mai usor decat crezi. Femeile vorbesc in mod firesc atat in persoana, cat si online, intr-un mediu in care se simt in siguranta. De aceea site-urile de chat sunt atat de reusite. Femeile se simt in siguranta in chat pe site-urile de dating deoarece au acces la informatii despre dvs. Alaturati-va si descoperiti un loc unde femeile reale care cauta intalniri asteapta de fapt sa le abordati.

Cum sa conversati cu femeile pe chat
Alaturati-va unui site de Chat Fete bucuresti. Creati pagina dvs. de pornire. Incarcati cel putin doua fotografii care va avantajeaza. Alegeti o fotografie care arata ca va distrati, facand lucrurile care va plac. Fotografiile sunt parte integranta a faptului ca femeile se simt confortabil pentru a vorbi cu voi. Completati toate informatiile solicitate de site-ul de chat. Proiectati imaginea ca sunteti o persoana prietenoasa fara nimic de ascuns.

Incepeti sa vorbiti pe chat. Trimiteti un mesaj catre o femeie cu care doriti sa discutati. Deschideti cu un simplu “salut”. Femeile interesate vor raspunde imediat. Femeile reticente pot intarzia un minut pentru a citi mai intai profilul vostru, apoi sa raspunda. Daca femeia nu raspunde la un mesaj de chat in decurs de trei pana la cinci minute, incercati din nou. Asteptati si incercati din nou intr-o alta zi daca nu primiti niciun raspuns a doua oara. Persistenta este atractiva, urmarirea nu este.

Cautati lucruri in comun atunci cand sunteti conectati pe un site de Chat Fete bucuresti. Femeile se vor simti mai bine cu voi atunci cand simt ca aveti lucruri in comun. Evitati subiecte sensibile, cum ar fi religia si politica. Pastrati conversatia pozitiva si discutati despre lucrurile de care va bucurati.

 

 

 

Leave a Reply