intalniri

Cum iti dai seama daca cineva te place

Se poate intampla sa fiti interesati de o fata sau de un baiat, dar nu stiti daca ea sau el simte la fel pentru dumneavoastra. In acest caz, este necesar sa stiti cum sa interpretati anumite semne pentru a va asigura ca sunt interesati.

In general, cei din afara vad de obicei aceste semne mai bine decat noi, dar este important sa le cunoastem astfel incat sa nu fie nevoie sa recurgem mereu la prieteni. Unele dintre ele sunt foarte usor de vazut, dar altele au nevoie de multa atentie. De asemenea, aveti grija sa nu confundati prietenia sau simpatia cu flirtul. In aceasta nota va spunem toate secretele mentionate in acest subiect.

Zambetul

Dar nu ne referim la orice zambet, ci cel tipic pentru toti care iubesc. Acesta este cel care apare pe fata cuiva fara motiv. Daca zambeste asa cand va vede, inseamna ca el sau ea simte ceva special pentru dvs. dincolo de prietenie.

Roseste

Fara indoiala, este un semn inconfundabil ca simte ceva pentru dvs. Acest lucru nu inseamna ca este timid, dar ca prezenta dvs. il misca si il excita. Acest gest necontrolabil al corpului manifesta un vartej de sentimente pe care cealalta persoana le simte pentru dvs.

Contact vizual

Doreste sa faceti contact vizual constant, asta inseamna interes. Celalalt incearca sa va arate ca il interesati, in timp ce vrea sa comunice tot ce simte, folosind ochii. Nu degeaba se spune “ochii sunt oglinda sufletului”. Apoi profitati de fiecare data cand acest lucru se intampla si, la randul dvs., transmiteti emotiile dvs. si lasati-l sa observe ca va pasa.

Efectul oglinda

Specialistii spun ca imitarea gesturilor si atitudinilor cuiva inseamna ca il iubim si il apreciem. Deci, daca in timpul intalniri el sau ea incepe sa rada cu dvs., scutura din cap chiar langa dvs. si face gesturi similare cu ale dvs., simte ca exista empatie si, prin urmare, interes.

 

Leave a Reply