televizoare 2017

Cele mai bune televizoare ale momentului

Posibilitatea de a reproduce o anumita parte din magia home cinema i-a determinat pe multi sa cumpere televizoare cu dimensiuni foarte generoase pentru casa lor. Dar acest impuls ne poate conduce sa facem o achizitie proasta. Este foarte important ca televizorul sa fie adaptat nevoilor utilizatorului care, ca masura principala, trebuie sa aiba in vedere cat de mare este spatiul in care va fi instalat ecranul si de la ce distanta va fi vizionat.

Cele mai bune televizoare ale momentului

Astazi exista atat de multe variabile tehnologice si de design ca, multe ori, ne confruntam cu stresul de a decide printre nenumaratele oferte de televizoare care sunt pe piata. Dar vin sarbatorile si apoi vine Cupa Mondiala 2018, asa ca merita sa incepem sa ne gandim la un televizor nou. Unele sfaturi!

Smart TV Uhd 4k Philips 49

Televizorul Smart Philips de 49 de inch are un ecran panoramic (16: 9) cu o rezolutie de 3840 x 2160 pixeli (de patru ori cel al unui televizor Full HD). Spre deosebire de standardul HD, nivelul ridicat al detaliilor ofera culori mai pure si mai clare. In plus, spre deosebire de alte ecrane LED, optimizatorul Philips Pixel Plus Ultra HD va ofera o claritate mai mare si un contrast atractiv.

Prin intermediul celor 4 intrari HDMI puteti conecta playere audio si video; console si console de jocuri. Capacitatea sa mare de transmisie de date permite sa va bucurati de imagini de inalta definitie si de un sunet de inalta fidelitate.

Combinatia dintre sistemul de operare Android 5.1 Lollipop si procesorul sau Dual Core (dual core) va permite sa navigati, sa descarcati si sa difuzati cu usurinta si rapid aplicatiile preferate. Tastatura de tip QWERTY va ajuta sa navigati mai confortabil datorita functiei Smart Remote.
Smart Tv Uhd 4k Philips 49

Smart Tv Curvo Uhd 4k Samsung 55

Televizorul Samsung UHD ofera o experienta incredibila in culoare si rezolutie. Functiile PurColor si HDR reprezinta cateva dintre experientele inovatoare ale acestui televizor, care ofera o mai mare varietate de detalii si culori mai reale, indiferent de nivelul iluminarii ambientale.

Cu un design sculpturale ecran UHD 4K cu 3840 x 2160 pixeli, face ca fiecare detaliu mic sa iasa in evidenta si ofera o experienta captivanta, care ne duce dincolo de sentimentul de a fi spectatori.

Smart Tv Curvo Uhd 4k Samsung 55

TV Led Rca 32

Acest frumos televizor RCA Smart de 32 de inch ofera o definitie excelenta a imaginii. Cu Wi-Fi incorporat, va puteti bucura de cele mai recente aplicatii si widget-uri.

Datorita sistemului Deschideti Browser permite naviga pe Internet din confortul fotoliului dvs., puteti interactiona cu prietenii de pe Facebook si Twitter si va puteti bucura de cele mai bune videoclipuri de pe You Tube.

Are o interfata digitala pentru a conecta televizoare si dispozitive de inalta definitie. Intreaga conexiune digitala audio si video este realizata printr-un singur cablu.

TV Led Rca 32

Smart Tv Uhd 4k Lg 43

Panoul IPS ofera culori vibrante, un contrast solid si un unghi de vizionare mai mare. In acelasi timp, are optimizatori de imagine, cum ar fi HDR, Ultra Luminance, Dimming local si 4K Upscaler. Acesta din urma proceseaza continutul, chiar si de calitate scazuta, si il apropie de o rezolutie apropiata de UHD.

Prin intrarile HDMI, puteti conecta playere audio si video; console si console de jocuri. Dispune de platforma webOS exclusiva pentru webOS 3.5, care este foarte intuitiva, usor de navigat si de accesul la continutul dvs. preferat. Pe de alta parte, datorita WiFi-ului incorporat, puteti accesa fara fir Internetul, puteti naviga si puteti rula aplicatiile preferate.

Cu ajutorul telecomenzii Magic Remote puteti naviga prin meniu sau naviga intr-un mod confortabil si intuitiv. Acesta va permite sa faceti clic si sa derulati ca un mouse de calculator.

Smart Tv Uhd 4k Lg 43

Leave a Reply