tv 4k

Cele mai bune televizoare 4K din 2018

Vrei sa stii care sunt primele 10 televizoare 4K in 2018? Va spunem care sunt cele mai bune televizoare 4K in functie de preturi si calitate.

Se pare ca 2017 si 2018 este momentul pentru decolarea lui 4K, mai ales ca preturile televizoarelor cu rezolutia ecranului sunt in cele din urma mai accesibile decat in ​​anii precedenti. Producatorii de televizoare prezinta deja primele modele cu rezolutie de 8K, iar creatorii de continut ofera tot mai mult material cu o rezolutie de 4K, ceea ce incurajeaza cu siguranta vanzarile lor.

4K, Ultra HD sau UHD? Este acelasi lucru si cu nume diferite. Televizoarele 4K au de patru ori mai multi pixeli decat televizoarele Full HD. Asta inseamna ca ecranele lor sunt mult mai clare si ca puteti aprecia cu adevarat detaliile si profunzimea.

Preturile acestor televizoare 4K variaza de la 600 de euro la mai mult de 7000 de euro. Intre 2000 si 3000 de euro aveti unele dintre cele mai bune televizoare 4K din 2018.

1.TVC SAMSUNG QLED

Un televizor Samsung cu 4K si HDR. Performanta HDR este suficient de buna pentru a merita si a schimba televizorul Full HD. Nivelul de culoare este spectaculos, iar ecranul este foarte luminos

2. SONY BRAVIA KD

Televizoarele LCD nu ating nivelurile televizoarelor OLED, dar HDR-ul acestui model este extraordinar de bun. Are o combinatie excelenta de pret si performanta. Are Android TV si luminozitatea este foarte uniforma.

3. LG OLED55B7V

Preturile televizoarelor OLED au scazut deja si acest model este un bun exemplu. LG OLED55B7V este unul dintre cele mai ieftine din gama sa, mai putin de 2000 de euro. Nu are nici o bara de sunet si design-ul sau este mediu, dar imaginea pe care o genereaza este foarte buna. Dispune de HDR activ cu Dolby Vision, sunet Dolby ATMOS si sistem de operare webOS 3.5

4. SAMSUNG UE65KS9500

O adevarata fiara de televiziune. Cel mai bun model creat de Samsung. Luminozitatea maxima este cu mult peste cele 1.000 necesare certificarii UHD Premium. Este capabil sa profite din plin de continutul HDR. Culoarea este spectaculoasa.

5. LG OLED65E6D

Spectaculos … Tehnologia OLED luata la un alt nivel. Ecranul OLED montat direct pe sticla, iar partea televizorului are o grosime mai mica de 3 mm. Acestea au, de asemenea, un bar de sunet inclus, datorita lui Harman Kardon. Cel mai bun televizor pe care LG il are in 2018. Este oarecum scump.

Leave a Reply