dimineata

Care sunt primele lucruri pe care trebuie sa le facem dimineata

Care este primul lucru pe care il faceti cand va treziti dimineata? S-ar putea sa nu fiti surprins sa aflati ca, pentru majoritatea dintre noi, micul dejun este primul lucru pe care il facem, chiar inainte de a ne imbraca. Potrivit sondajelor, 21% dintre utilizatori iau micul dejun, iar 14% se imbraca sau isi periaza dintii. 13% isi dezactiveaza alarma, 12% fac dus, 11% folosesc baia. De asemenea, tehnologia isi gaseste locul, 4% isi verifica telefonul in momentul in care se trezesc.

Primele lucruri pe care e bine sa le faceti dimineata

1. Miscare

Miscarea este adesea primul lucru pe care il faceti dupa ce va treziti dimineata si este un lucru bun – veti folosi corpul in diverse moduri pe parcursul zilei, ceea ce inseamna ca trebuie sa fiti in forma. Stretching-ul este, de asemenea, destul de util daca mergeti la lucru unde stati la un birou toata ziua.

2. Hidratati-va

Ati dormit si nu ati baut nimic. Primul lucru pe care e bine sa il faceti dimineata este sa includeti un pahar de apa. Este un mod minunat de a va trezi si de a va face sa va simtiti mult mai bine pe tot parcursul zilei.

3. Meditati

Petreceti zece minute pentru a medita, fiind recunoscatori pentru ceea ce aveti, multumind pentru o alta zi frumoasa.

4. Deschideti perdelele

Lumina naturala a soarelui este ceea ce corpul are nevoie sa scape de somn si sa se energizeze. Deschideti jaluzelele, deschideti perdelele si priviti la lumina naturala pentru a va face sa va simtiti mai energici.

5. Faceti un dus fierbinte

Un dus bun este adesea un mod de a va revigora. Utilizati un gel de dus cu un miros care va pregateste pentru o zi lunga, cum ar fi un miros de citrice, si utilizati-l cu generozitate.

5. Aerisiti camera

Aerul diminetii tinde sa fie proaspat si racoros. Este timpul perfect pentru a lua o gura de aer proaspat. Acest lucru va stimuleaza creativitatea, promoveaza un sentiment de vitalitate si va da energie pentru intreaga zi.

Leave a Reply