Atenție! Au apărut noile tendințe 2016.

Moda se schimbă mai repede decât îți imaginezi. De asta trebuie să fii pe fază atunci când designerii își scot la iveală noile creații. Dacă vrei să îți înnoiești garderova în noul sezon, pune-te la curent cu noile tendințe 2016. Și când vorbim de fashion, nu ne gândim doar la îmbrăcăminte, ci la întreg look-ul tău. Vezi care sunt tendințele în materie de coafură. accesorii, pantofi ș.a Fii o adevărată divă fashion a anului 2016. Îmbrăcă-te la modă și fă-te remarcată oriunde te duci.

fashionista 2016

Orice femeie ar trebui să aibă în prioritățile sale informarea în legătură cu ce se poartă în noul an. Hainele sunt cele care conturează personalitatea, așa că orice banală rochie la prima vedere, poate transmite mult celui care te vede purtând-o. În primul rând trebuie să te simți confortabil în ea, să-ți contureze frumos linia corpului și mai apoi să poare amprenta noilor tendințe 2016. Achiziționează-ți câteva piese vestimentare must-have a sezonului rece și fă combinații inedite. Nu e nevoie să îți schimbi toată garderoba, ci să adaugi câteva elemente de efect.

fashion 2016

Când vorbim de tendințe 2016 trebuie să avem în vedere părerile specialiștilor în modă și să ne conformăm; bineînțeles asta dacă ne place să fim la 4 ace de fiecare dată când ieșim din casă. Dacă ești o persoană care preferă un stil clasic, nu uita să îți iei un trenci lung specific toamnei în culori nude, camel, magenta sau gri. De asemenea cizmele lungi până peste genunchi sunt cele care vor face senzație toamna aceasta. Nu uita de pălăria care îți va oferi un aer sofisticat și feminin. Dacă ai din anii trecuți pulovere maxi croșetate, păstrează-le! Nici în 2016 acestea nu își vor pierde valoarea, ci dimpotrivă; în combinații îndrăznețe, cu fustă, un astfel de pulover te va ajuta să construiești un outfit foarte chic, care nu va trece ușor neobservat.

Nu trebuie să ne informăm doar de tendințe 2016 toamnă/iarnă, ci și de cele care vor lua cu asalt perioada caldă. Putem ști din timp ce se va purta la anul și ne putem face o idee clară despre cum vrem să arate dulapul nostru. Dacă ne pregătim să mergem la o nuntă anunțată din timp pentru anul ce vine, câteva sfaturi despre ce rochie în tendințe 2016 putem purta, va fi binevenită. Așa ne vom putea pregăti pentru noul val de trenduri care va lua cu asalt toate fashionistele. Ce bine că avem la dispoziție toate informațiile de modă pe care le căutăm.. Așa niciun eveniment nu ne va prinde nepregătite. Poate nu vom fi nevoite de data aceasta să stăm ore întregi în fața dulapului ca să ne hotărăm asupra ținutei perfecte.

trends 2016

Află totul despre tendințe 2016 de pe site-ul care îți pune la dispoziție articole interesante ce îți dezvăluie ponturi necesare oricărei iubitoare de fashion. Fă-ți un obicei din a consulta specialiștii în modă ori de câte ori vrei să te îmbraci într-o ținută specială. Poți străluci nu doar la evenimente speciale, ci și la simple întâlniri cu prietenii, îmbrăcându-te în tendințe și construindu-ți un stil vestimentar care să te reprezinte.

Leave a Reply